Spansk selvangivelse / Fordelsbeskatning

Spansk selvangivelse / Fordelsbeskatning

Flere klienter tar kontakt med oss for å få vite hva deres ansvar ovenfor spanske skattemyndigheter er, etter å ha kjøpt fritidseiendom i Spania. Vi bistår med innrapportering av spansk selvangivelse for klienter som eier bolig i Spania.

Fem råd ved kjøp av eiendom i Spania

Fem råd ved kjøp av eiendom i Spania

Å kjøpe en eiendom i Spania kan være en av de sikreste og mest lønnsomme investeringene du kan gjøre, men det finnes noen få potensielle utfordringer som bør vurderes.

Hos oss i Andersen & Bache-Wiig får du den første konsultasjonen gratis, og når du finner din bolig, tilbyr vi deg en fast, konkurransedyktig pris på juridisk og skattemessig bistand og representasjon i hvilket som helst område av Spania, samt tryggheten i å bruke et norsk advokatfirma med over 15 års erfaring i bransjen og hundrevis av fornøyde klienter.

Høring i House of Commons

Høring i House of Commons

I forbindelse med Brexit ønsker det britiske parlamentet å lære mer om forskjellige løsninger for å håndtere asylsøknader og ukontrollerte grensekryssinger. Advokat Halvor Frihagen, partner i Advokatfirma Andersen & Bache-Wiig var invitert til å delta i en høring, via video, i Palace of Westminster, blant annet sammen med Utlendingsdirektør Frode Forfang.

Ffremtidsfullmakt

Fremtidsfullmakt

Har du tenkt på hvem som skal bestemme på dine vegne hvis du får hukommelsestap eller blir alvorlig syk. Flere og flere oppretter nå fremtidsfullmakt for å sikre fremtiden. Gjør du dette mens du er frisk og rask, kan du bestemme på forhånd hva som skal skje med deg og dine eiendeler dersom noe uforutsett skulle skje.

2,8 prosent av alle dommere og dommerfullmektiger har flerkulturell bakgrunn

2,8 prosent av alle dommere og dommerfullmektiger har flerkulturell bakgrunn

I Advokatfirma Andersen & Bache-Wiig AS har vi alltid vært opptatt av mangfold, og tror at det gjør oss til bedre advokater når vi har kolleger med en annen bakgrunn enn oss selv. Daglig leder Heidi Bache-Wiig og advokat Afi Boon, med bakgrunn fra Somalia og Vinje i Telemark, har snakket med Dagens Næringsliv om betydningen av mangfold i advokatstanden, forvaltningen og domstolene.

Side 1 av 4

Advarsel! Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og lignende teknologier.

Hvis du ikke endrer nettleserinnstillingene, godtar du bruken av dem. Lær mer

Jeg aksepterer